Idag kom domen för de som plågade ihjäl de 2 kaninerna, genom att binda och sätta eld på den ena kaninen & genom att stampa på och sparka den andra samt hetsa sin hund att bita den. Kaninerna utsattes för ett ohyggligt lidande och det tog lång tid innan de till sist blev befriade från sina plågoandar genom döden. Denna tortyr videofilmades och i filmen hörs hur dessa störda människor (?) skrattar medans djuren plågas.

Killarna har nu blivit dömda, 3 till fängelse och 1 (som bara var 17 år) till böter.

Vad är det för fel i huvudet på folk? Vad har dom för j-vla föräldrar som föder upp såna monster? Empatistörning är ju bara förnamnet. Får man inte ordning på dessa killar så är det ett barn/en människa som till slut kommer att torteras. Det börjar med djur när det gäller såna här psykfall. Tvångsvårda dom j-vlarna på psyket på livstid för såna här går inte att få *friska* smiley

Tro inte att det här är *ovanligt*, nej tvärtom! Det är bara att gå in på flashbacks forum och läsa vad dårar som dessa skriver. De har sjuka fantasier om att plåga djur och även människor. De flesta *erkänner* diverse händelser där de torterat djur. De flesta drömmer om att tortera människor, i synnerhet barn. Yttrandefrihet i all ära, men såna här dårar borde inte få sprida sina sjuka fantasier kan jag tycka smiley Det *ovanliga* nu var väl att killarna åkte dit!

Hunden hade lite *tur* iaf, den har omhändertagits och har det nu bra!

www.aftonbladet.se