GRATTIS Ivar som idag fyller 5 år smiley

Helt otroligt vad tiden har gått fort. Tänk att jag hade sån tur att han kom till mig. Dog of all dogs lixom smiley

Ända från början har det varit som om det fanns en telepatisk kanal mellan han och mig. Eftersom jag tror på re-inkarnation är jag övertygad om att vi känt varandra i ett tidigare liv och att vi då var i samma livsform.

Vi grattar såklart alla Ivars fina och underbara syskon oxå, hoppas alla får en bra dag!!

Jag har medvetet varit rädd om honom och tagit det lugnt med träning och tävling. Vill inte ha ännu en hund som “går sönder”. Jag satt och kollade gamla sökscheman häromdagen och såg att Pippen gick 12-16 sökpass i månaden när han kördes som mest. Visst det blev ju ett kanonresultat han gick ju verkligen superfint i söket till slut, men till vilket pris?! Nu är Ivar en annan typ av hund och är mer rädd om sig, i början tyckte jag det var till nackdel att han inte sprang igenom allt men nu tycker jag tvärtom. Jag tycker faktiskt det är bra att han är lite lat och gärna söker *bra* vägar. Han har ju alltid fullt fokus på uppgiften så då låter jag honom lösa det själv, det är ju bra för hans självförtroende oxå smiley

Nu är Ivar stenhård i kroppen och känns jättestark så nu ska vi nog köra på lite mer smiley Han är nog den friskaste hund jag någonsin haft, han har aldrig varit sjuk – inte ens dålig i magen. Jag experimenterade ju lite med honom och födde upp honom de 2 första åren på min egenblandade hundmat (rå nötfärs, ris, grönsaker, hoka-mix, vitaminer) och det är nog det som har gjort att han har sånt bra immunförsvar? Nu för tiden varvar jag Bravo med min egen *blandning*, aldrig torrfoder! MEN vi kan använda torrfoder som godis ibland, men det blir ju inga mängder.

smiley smiley smiley Om gud vore en hund så vore han Ivar smiley smiley smiley