I sverige är rävfarmning i princip förbjudet (reglerna för hur rävarna skulle ha det/behandlas skärptes för 10 år sen ca (??)) och samtliga rävfarmer i sverige upphörde pga det tack och lov med sin verksamhet.

I storbrittanien och österrike är all pälsdjursnäring förbjuden, oavsett djurslag – något fler borde ta efter.

I finland är denna näring fortfarande stor. Tyvärr finns det gott om ytliga fåfänga människor som köper produkter gjorda av päls. Antingen är man så avtrubbad att man inte fattar bättre, eller så bryr man sig inte.

Känns det bra lixom att veta att man bidrar till detta djurplågeri genom sin korkade konsumtion? Känns det bra att veta att man är ansvarig för att rävar avlivas genom att få en elstav i munnen och en i ändtarmen?

Bara för att någonting finns behöver man ju inte köpa det lixom. Den verkliga makten finns hos konsumenten. Om konsumenterna vill så kan de förändra världen. Frågan är om *viljan* finns?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8638039.ab

http://www.presskontakt.se/pressreleaser/visa/pressrelease/337552/oppet-brev-fran-djurens/2A1DB3E1-3E49-45DA-BB1E-6334434CE675

http://www.djurensratt.se/portal/page/portal/djurens_ratt

OCH GLÖM INTE ATT MINKARNA UTSÄTTS FÖR SAMMA DJURPLÅGERI, dock avlivas dom lite mindre grymt (?) då de dödas genom t ex bilavgaser.

http://www.sveketmotminkarna.se/