<!–
WriteFlash('’);
//–>

Ibland har man änglarna på sin sida, eller änglavakt eller hur man säger smiley

I morse var inte Ivar sig riktigt lik när vi var ute på första morgonrundan. Sen ville han inte äta och då fattade jag ju att det måste vara något allvarligt, han åt ju t o m när Agnes höglöpte typ smiley En kort stund därefter kräktes han 4 stora högar med gårdagens mat & jag fick panik “NEJ NU HAR HAN TARMVRED“. Jag är ju så otroligt nojig när det gäller mage/tarm sen Pippen nästan dog i tarmvred, så jag slängde mig på telefonen till vetten och efter en del snack hit och dit så fick jag komma in med honom.

Röntgen visade att han var gasig och även en vit *massa* förmodat stopp, så vetten ville operera – vilket jag såklart var jätteglad över!! Otroligt vilken fantastisk veterinär som jobbar över en fredag för att rädda min lilla bejbi, jag är så otroligt tacksam över denna fantastiska människa (det var även han som räddade livet på Pippen)!!

Operationen gick bara bra och tack vare att jag åkte in så tidigt med honom behövde aldrig tarmen skäras upp utan *prylarna* (bitar av leksaker) gick att massera ut i tjocktarmen och så ska de komma ut den naturliga vägen smiley

I morgon får Ivar hembesök för då kommer djursjukvårdare hem till oss på morgonen och ger honom dropp och smärtstillande, vilken otrolig service va smiley

Jag kände idag att jag *klarar* inte av att förlora Ivar (ännu eller aldrig typ) så jag är så otroligt ödmjuk och tacksam ikväll. TACK ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR PÅ GÄVLE HUND- OCH KATTPRAKTIK!!