Hur genomtänkt är hundköpet när man *ångrar* sig när valpen endast är 15 veckor. Herregud om man är arbetslös måste man väl ha en plan för den eventualiteten att man *får* jobb lixom smiley

I annonsen kräver man en *seriös* köpare, skrattretande mtp hur *seriös* man är själv smiley

Hur seriös är *uppfödaren* som inte tar tillbaka valpen smiley

Det här med amstaff-peddlingen på blocket är *verkligen* något för skattemyndigheten att ta tag i. Den *uppfödare* som har både hane och tik och tar valpar på varje löp tjänar ju massor av pengar, som jag antar går rakt ner i fickan och drygar ut socialbidraget.

Det blir ju åtskilliga tusentals kronor i *vinst* efter försäljningen mtp att det knappast finns några kostnader för meritering eller registrering t ex. 2 säckar hundmat åt tiken 1000kr, veterinärbesiktning 1000kr(?), ev avmaskning ?? kr. Får man in 6000 per valp och det är 8-10 valpar är det ju enkelt att räkna ut hur mycket svarta pengar det är. Samma peddlare förekommer ju flera gånger om året på blocket så det skulle ju inte vara särskilt svårt för skattemyndigheten att sätta dit dom smiley

Varför inte jaga *dessa* uppfödare som svindlar staten (oss skattebetalare) på miljonbelopp varje år, istället för de människor som faktiskt är sjuka och har rätt till sjukersättning som FK gör.

När man ändå är i farten kan ju skattemyndigheten passa på att granska även ägare till de hanhundar (skk-reggade) som används i matadoravel i synnerhet på schäfer. Det finns ju hanhundar som har flera hundra avkommor och där hanhundsägaren tjänar i miljonklassen i avgifter för dessa. Många av dessa schäfrar har ju dessutom samma ägare så där finns det nog gott om svarta pengar.