Varför är det så mycket importerat kött i charkdisken? Vem köper all denna köttfärs från t ex Irland? Vet man inte hur slakten går till på Irland? Eller vet man men struntar i det?
Hur kan man tycka att det är OK att skära halsen av djur som är vid fullt medvetande? Helt obegripligt för mig MEN de som köper sk*ten från Irland (och andra länder där detta görs, vilket är så gott som alla andra länder förutom sverige för här är det förbjudet) tycker ju att det är OK annars skulle man ju köpa svenskt kött?!
Jag är övertygad om att det finns människor som tycker att det är *fel* att ha en sund relation med sin hund där det finns regler/gränser/förbud och där det förekommer att man säger NEJ till sin hund och *korrigerar/tillrättavisar* hunden, samtidigt köper detta kött i affären. Det är *synd* om en hund som lever hos någon som sätter gränser samtidigt som det är helt OK att skära halsen av djur som är vid fullt medvetande. The mind boggles, eller nåt. Personligen kräks jag på såna människor som tillämpar denna typ av “speciesism” (saknar svenskt ord för det) där man diskriminerar någon utifrån vilken art den tillhör
Nej, skippa sk*ten från Irland och köp det här istället:
Svenskt Naturbeteskött är det *enda* försvarbara köttet att köpa egentligen, iaf om man bryr sig om miljön.
Köttips i en vegetarians blog? Jajamensan, jag köper ju kött till hundarna de är ju rovdjur och SKA naturligtvis äta kött. Självklart köpte jag naturbetesköttet
Tyvärr har du nog rätt Emma Jag säger bara KARMA, eller what goes around comes around – på det ena eller andra sätter, det är min fulla övertygelse
Jag känner folk som köper det importerade köttet oavsett vilket land det kommer ifrån. Det är det så jävla onöidgt att köpa importerat kött ö.h.t i min mening men för de personerna som köper köttet så är priset det enda viktiga. Dom skiter nog fullständigt i hur slakten går till. En del vill nog inte veta och blundar därför för det.