Varför är det så mycket importerat kött i charkdisken? Vem köper all denna köttfärs från t ex Irland? Vet man inte hur slakten går till på Irland? Eller vet man men struntar i det?

Hur kan man tycka att det är OK att skära halsen av djur som är vid fullt medvetande? Helt obegripligt för mig MEN de som köper sk*ten från Irland (och andra länder där detta görs, vilket är så gott som alla andra länder förutom sverige för här är det förbjudet) tycker ju att det är OK annars skulle man ju köpa svenskt kött?!

Jag är övertygad om att det finns människor som tycker att det är *fel* att ha en sund relation med sin hund där det finns regler/gränser/förbud och där det förekommer att man säger NEJ till sin hund och *korrigerar/tillrättavisar* hunden, samtidigt köper detta kött i affären. Det är *synd* om en hund som lever hos någon som sätter gränser samtidigt som det är helt OK att skära halsen av djur som är vid fullt medvetande. The mind boggles, eller nåt. Personligen kräks jag på såna människor som tillämpar denna typ av “speciesism” (saknar svenskt ord för det) där man diskriminerar någon utifrån vilken art den tillhör smiley

Nej, skippa sk*ten från Irland och köp det här istället:

Svenskt Naturbeteskött är det *enda* försvarbara köttet att köpa egentligen, iaf om man bryr sig om miljön.

Köttips i en vegetarians blog? Jajamensan, jag köper ju kött till hundarna de är ju rovdjur och SKA naturligtvis äta kött. Självklart köpte jag naturbetesköttet smiley