SBK Tävling är en riktigt usel sida anser jag smiley

Den är inte bara användarovänlig nej, den är riktigt användarfientlig anser jag. Varför inte anlita någon som förstår sig på hur man utformar en användbar sida, istället för de amatörer som gjort sidan.

Vad sägs om exemplet ovan, jag har markerat att jag endast är intresserad av att söka efter resultat från bruksprov, varför i helvete finns då allt ifrån agility till lydnad och rallylydnad kvar i menyn?! Gud så korkat, varenda människa vet väl att om man väljer något så ska naturligtvis endast val som har med det att göra visas. Jag tvingas bläddra hur mycket som helst för att komma till det jag letar efter, bland det mest korkade jag sett på länge.

Riktigt, riktigt pinsamt uselt dålig sida är det! Jag jobbar ju med test av mjukvara och jag överväger allvarligt att skicka in en lista med buggar (för det finns det i mängder) och förbättringsförslag till SBK.

Jag har hört folk som tycker sidan är *jättebra* smiley ja det kanske det är om man inte vet HUR man kan göra en sida som fungerar & har så låga krav så man är nöjd med den där sk-tsidan!

Sen är ju prestandan under all kritik, slöare sida får man leta efter!!

www.sbktavling.se