Lugnet lägger sig en stund & gud så skönt smiley

Vi får se om det blir Jözta-show även ikväll eller om han är för trött, vanligtvis kör han för fullt mellan 22-01 ca smiley

Idag var vi och kollade på lite hästar och Jözta tyckte nog att dom var väl stora och läskiga för han skällde en del för att de inte skulle komma ut från hagen smiley Han var inte panikslagen men han vill inte gärna ha någon riktig närkontakt! Vi var kvar tills han så gott som hade släppt det.

När vi gick ut spåret till Ivar idag så höll jag på att kliva på ett rådjurskid som mamma rådjur hade lagt så fint i blåbärsriset smiley My god, tänk om jag hade klivit på det!! Skyndade mig att få tag på Jözta så inte han skulle gå fram och sen smög vi därifrån. Hoppas verkligen inte att vi förstörde nåt med vår vittring?! Jag var ju ända framme endast ca 0,5m ifrån men jag rörde ju såklart inget, Jözta var aldrig närmare än ca 8-10m. Ivar fick givetvis spår på ett annat område!!

Tidigare ikväll så lyckades Jözta ramla ut från altantrappen, sen höll han upp höger bakben ett bra tag – hoppade på tre ben smiley Men sen har han varit som vanligt på benet, ser inte heller ut som om han haltar – får se hur det är i morgon haltar han så blir det såklart veterinär direkt!!