Det har varit helt underbart väder nu i flera dagar, plusgrader och idag regnade det t o m = lovely för då försvinner det en del snö smiley Tyvärr så frös det på igen idag på eftermiddagen och nu vet jag inte hur långt bort nästa regn är – längtar efter massor av plusgrader och regn så sk-ten försvinner nån gång smiley

Veckans simpass idag igen för Ivar och Agnes & det går ju på rutin med dom. Har även bokat in Jözta på ett eget tillfälle då bara han och jag ska åka och simma i lugn och ro. Det blir så *rörigt* att simma Jözta samtidigt som jag ska försöka hindra Ivar från att riva hela stället smiley så det blir nog lugnare för Jözta om han är där själv!

Idag blir det grattis till malledåren igen; grattis på namnsdagen!! Ivar idag blev jag påmind om av en kompis smiley

Det roligaste jag hört på länge var torrfoderförsäljaren som sa att: …. “hundar blir så dåliga i magen av vom og hundemat (eller var det färskfoder generellt?!)“. Vilket j-vla bullshit och är det någon vettig människa som tror på sånt?!

Hundar är rovdjur och har inte som torrfoderförsäljaren påstod anpassats för att äta “grisfoder” för det är precis vad torrfoder är! För att en hund ska ha en frisk och för en hund normal mag- och tarmstatus så måste de naturligtvis äta rått kött och råa ben – att tro att de mår bra på grisfoder är väl naivt. Hur kan det komma sig att så många hundar har *magsjuka* t ex?! Mina hundar (eller andra hundar som lever på rått kött och råa ben) är aldrig *magsjuka*. Det finns ju hundägare som tror att hundar blir dåliga av något de ätit ute när det i själv verket är torrfodret som deras hundar blir sjuka av, mina hundar äter allt sk-t dom hittar utomhus utan några som helst problem. En hundmage som fungerar normalt är helt anpassad till att äta halvruttna saker de hittar utomhus, även om vi människor tycker det är äckligt smiley så är det inget de blir sjuka av. TRAMS säger jag om sånt sk-tprat smiley

Herregud tänk själv alla människor!! Om en människa skulle leva på sterilt torrfoder så skulle även våra magar paja med jämna mellanrum. Mage/tarmar behöver ha en för arten normal bakterieflora och det får varken människa eller hund om man äter sterilt torrfoder helt utan alla nyttiga bakterier.