Det känns som om jag är fångad i limbo just nu, varken eller lixom!

Jag går bara och väntar, hela tiden varje dag, på VÅREN!! Längtar ihjäl mig efter barmark så jag kan gå precis vart jag vill – hatar att känna mig som en *fånge* pga denna jävla snö!!! Pulsade upp 8 km rundan idag på em, och fy sjutton vad jobbigt det var smiley Vilket träningspass, iofs tog det alldeles för lång tid (drygt 1 tim och 40 min) för att det ska *räknas* som träning, allt över en timme bryter ju ner kroppen snarare än tränar den tyvärr!

Idag på eftermiddagsrundan så *markerade* Jözta för första gången, om det inte är så att han har fått UVI?! Han lyfter inte på benet, tror inte han vill göra det när Ivar är med smiley Men nog börjar han bli en *stor* pojke nu holländarhuliganen smiley Igår när vi var hos Ann så mätte hon grabbarna boyz lårmuskler och Jözta har 4 cm större lår än Ivar smiley Det förklarar ju att han väger lika mycket som Ivar trots att han fortfarande är lite lägre än honom!

I morse gick vi en powerwalkrunda på 6 km och ca 47 minuter, så idag har dom fått motion som borde räcka tror jag. (Mina hundar flåsar så gott som aldrig, men idag efter att vi pulsat i dm djup snö i 8 km på em så flåsade både Ivar och Jözta så det *tog* nog en del på dom oxå). Jag ska bort ikväll och då känns det ju skönt om dom är nöjda!!

Annars har det inte blivit någon hundträning öht, jag fixar inte det lixom när snöskottningen denna vecka har tagit drygt 20 timmar hittills – fan ett halvtidsjobb lixom smiley & på det dogzens fysträning några timmar varje dag. MEN nu är det bara 12 dagar kvar av denna eländiga jävla vinter eftersom 1 mars är den första vårdagen!!

Agnes fick ha täcke på sig när vi var ute och pulsade, inte för att det var *kallt* för det var det ju inte – tvärtom puh vad varmt det blev – utan för att hon är så liten och iom det så är ju hela hennes kropp i snön hela tiden och då blir hon ju nedkyld utan täcket så därför fick hon ha sitt varma och vattentäta hurtta-overall-täcke på sig smiley Och hela täcket blev fullt i snö så jag fick borsta av det hela tiden smiley