//www.youtube-nocookie.com/embed/CwG_ALKUKuI
Träning på Valbo BK idag. Körde igenom appell-momenten med Jözta, förutom inkallningen som jag *glömde* + att vi körde metallen istället för träapporten men det har ju ingen betydelse – apport som apport lixom smiley Vi har en hel del att jobba på fortfarande men sakta men säkert så tar vi oss framåt huliganungen och jag, det enda som idag är en 10a är platsliggningen – shit vad säker han är på den! MEN häromveckan när jag hade lagt honom så var det en som tränade en bit bredvid och belönade med klicker och då kom Jözta springande till mig smiley Då fick jag en aha-upplevelse, jag ska aldrig mer använda klicker som ett fri-kommando-spring-och-ta-den typ BRA läxa att lära!! Och precis det som Mia Skogster *varnade* för smiley

Skotten är ett bekymmer med Jözta. Vet inte hur jag ska göra på MHt faktiskt, chansa eller avstå skotten?! I tisdags i skutskär så *brydde* han sig, onsdag i gävle ingen reaktion, idag torsdag på valbo så brydde han sig. I tisdags var vi även till älgskyttebanan och *lyssnade* på älgstudsare och ingen reaktion?!

Var även till Ann idag med Ivar och han har “reaktioner” i 2 senfästen i höger framfot. Jag trodde såklart att knölarna var skelettcancer men röntgen visade att så inte var fallet! Köpte ett back-on-track-karpatel-skydd som han ska ha på sig i vila. Han är inte halt eller nåt, men har vid 2 tillfällen haltat till ca 15-30 min och sen varit helt *bra* igen så han känner av det ibland. Nu fortsätter vi att bara köra lite lugnt och så ska vi tillbaka och kolla om en dryg vecka igen.