Tänk att *vi* haft sån tur att Jözta har blivit bättre. Det är helt otroligt hur mycket bättre han är. Så tacksam så det finns inte. Jag trodde mer och mer för varje dag han haltade att det inte skulle gå vägen med honom, men nu är jag hoppfull igen att det ska gå att *rehabba* honom frisk!

Både Jözta och jag skiter i om han aldrig kan träna sök igen, huvudsaken han kommer tillbaka till ett aktivt bruksliv där han får jobba med sin nos. Vi struntar fullständigt i tävlingar om det blir så att han inte kommer kunna träna hopp och kryp t ex utan att gå *sönder* igen. Kan han bara leva ett aktivt bruksliv så kommer både han och jag vara lika lyckliga ändå smiley

Var ju tillbaka till Erik i måndags och han tyckte oxå han blivit mycket bättre! Sen idag var vi till Ann och hon håller med, såg det direkt när hon hämtade oss i väntrummet! Jözta fick gå i vattentrasken för första gången och så fick han vibba. Nu ska vi köra lite på balansplattan, fortsätta kyla och vi får ju gå lite mer nu – hela 15 minuter åt gången och upp till 6 gånger per dag! Toppen att Jözta får komma igång och röra sig lite mer, kommer nog hans mage att funka bättre oxå så slipper han vara så hård i magen. Han har tappat hela 1,5 kg i vikt smiley samtid igt som han aldrig har varit så här *fet*, tror musklerna omvandlats till fett då han inte rört sig på nästan 2 veckor. Han har gått från 32 kg till 30,5 kg på 10 dagar, men har mycket mer underhudsfett nu och är inte så *deffad* smiley Muskler bygger han snart på sig igen när han får börja röra sig!!

fotot: alla mina fina hjärtan på lunchpromenaden idag smiley

..