Snart, alldeles snart så är den sista vintermånaden slut!! Ännu en vinter att lägga till handlingarna alltså, även om den här vintern nog går till historien som den absolut bästa vintern någonsin smiley Mina hundar har knapp *lidit* något alls eftersom det har gått att spåra så gott som hela tiden bortsett från kanske 1 vecka i januari när snön var som djupast.

Spårmässigt känns Jözta iaf redo för appellen, ska lägga mer *färska* spår som inte legat så länge, 1 timme max, för just färska spår har han dålig rutin på. MEN lydnaden är ju katastrof än så länge, måste köra massor nu i mars! Den enda platsliggning vi tränat är med skott så måste lägga mycket *vanliga* platsliggningar med honom. Framförgående måste igång igen, apporteringen är nog katastrof gissar jag – har bara kört hålla fast delen några gånger, linförigheten finns det ju massor att peta i så den blir det hårdkörning av, läggande under gång måste vi träna massor av stadga i (han lägger sig oftast BRA), avsluten i inkallningen måste vi oxå nöta där han gärna hamnar snett, hoppet funkar kalas ska bara successivt höja. Så vi har att göra om vi ska kunna göra appellen om någon månad – för det *vågar* jag hoppas på nu mtp hur bra det går med hans rehab!!

Hur sjutton ska jag få ihop tiden?! Kommer nog inte ha tid att jobba så mycket i vår som det ser ut nu smiley

Helgen har varit helt underbar med flera plusgrader och slask och lera och allt som hör *våren* till. Skämt åsido så var det lite onödigt med all snö som kom förra veckan, det var ju så fint och isfritt så hade gärna sluppit den. MEN det är bara februari och i både mars och april kan det kommer massor med (blöt)snö så jag ropar inte hej ännu! Även om ikväll så känns det som en aprilkväll istf en februarikväll, helt otroligt härligt väder med 8 +grader.

Igår lördag blev det spår med alla dogz & idag blev det sök för Ivar och skotträning och spår för Jözta. Ivar och Agnes fick även simma! Supernöjd med alla dogz och deras träning, extra guldstjärna till Jözta och skotten. Idag stod jag på ca 10m och 3 skott & han ligger så himla fint och fokuserat och är HELT lugn i ögonen!! Känns verkligen super smiley

foto: Jözta syns knappt i den svarta soffan