Igår blev det spår för alla dogz & idag blev det spår och uppletande (20*60m) för grabbarna – Agnes fick leta godis idag.

Även om det har snöat hela dagen idag igen så är mitt humör på topp smiley Den här vintern har ju varit den bästa någonsin tror jag, med snö i några få dagar totalt egentligen. Mina hundar har knapp behövt *lida* alls som det brukar vara på vintern då det inte går att spåra. Den här vintern har det nog varit en vecka som vi inte *kunnat* spåra pga snön tror jag, en *normal* vinter brukar det vara för mycket snö 3 månader i sträck! En hund måste få jobba med sin nos, om inte *varje* dag så iaf flera gånger i veckan, för att må bra – allt annat är djurplågeri. Hundar behöver spåra, söka, bita och kampa i princip varje dag för att ha ett bra liv. Iofs använder dom sin nos hela tiden även om man bara är ute och går med dom, men behovet är ju större än så. Det är ju helt fantastiskt nu när Jözta får jobba med sin nos och sin kropp igen varje dag hur mycket bättre han mår, felbeteendena blir färre och färre. Stackars hund, nästan 2 månader utan att få bete sig som en hund lixom. Så skönt nu när han är på G igen, hoppas han slipper skador nu!!

Det är verkligen *vårväder* nu med tvära kast, förra veckan +15 grader och soligt och torrt och fint, denna vecka snöyra och -10 grader härommorgonen. Precis som en vår ska vara lixom smiley I morgon blir det plusgrader och regn, och det ser jag fram emot – nya utmaningar i spårskogen lixom smiley

fotot: Jözta fångad i *ögonblicket* under bus med Agnes smiley