Jag om min underbara huliganunge laddar för ännu en galen dag i statens tjänst smiley

Jag sover mindre och mindre och blir bara tröttare och tröttare, nu för tiden får jag vara nöjd om jag *lyckas* sova 3 timmar i sträck smiley Jag älskar mitt jobb men just nu är det *tufft*, känner att jag mer och mer *önskar* att jag satt i kassan på coop istället. Jag undrar om det är *bra* egentligen att jobba så här mycket med *hjärnan* som vi gör? Jag tror människan är ämnad att jobba *fysiskt* egentligen?

Som tur är så pågår nedräkning till semester v1, som jag längtar!! Snart drar vi till fjälls, ska bli underbart! Ser i webbkameran att snön ligger kvar på Helags så det ska bli *mysigt* med lite vinterkänsla igen, snö på sommaren är helt ok men inte på vintern smiley
“Väder + webbkamera Helags”

Det blir en hel del hundträning nu med dessa härliga ljusa kvällar, lydnad på klubben blir det i princip varje dag med Ivar. Det gäller att ligga i nu om vi ska köra nån elitspår smiley Det skulle vara skoj om vi kunde bli godkända iaf! Igår blev det uppletande och lydnad med Ivar, och han jobbade på bra i värmen – som alltid min fina galna malledåre smiley Körde igenom elitprogrammet minus apporteringarna och stegen. Fria följet som alltid varit ett *säkert* moment känns just nu skit, han är het som en kamin och allmänt galen – måste träna det mycket mer! Långa inkallningen körde vi för andra gången i Ivars liv, stå och ligg *vet* han ju vad det betyder så jag tränar det aldrig ihop med inkallning. Vill inte heller att han ska *lära* sig det momentet eftersom han gärna *kan* själv smiley Igår så galopperade han och ställde och la sig utan dk:n, jag blir jättenöjd om vi får en 5a på momentet – mer förväntar jag mig inte mtp att vi inte tränar det! Framåtsändande är sådär, säkert betyg men han bryter av till skritt från galoppen nån meter senare än jag vill. Skallet superfint! Krypet där struntar jag i hans *teknik* och bakdel, han får krypa som känns bra för honom mtp hans pålagring på högra sidan. Hoppet superfint som alltid!! MEN jag kör ju oftast bara 60cm – men igår körde vi 70cm och det gick oxå bra. Jag vill ju inte slita på honom och kör därför aldrig fullhöjd som på tävling, är det 1 m han ska hoppa? Måste kolla upp det …….

Jözta fick ett spår igår som han löste superfint. Han är helt galet intensiv men tappar aldrig tråden, shit så fint han spårade igår. Han har samma klokhet som Pippen hade, Ivar har det inte men Jözta blir bara klokare och klokare trots all galenskap smiley Jag tränar mycket *återgångar* med Jözta för att han ska ha huvudet med sig och igår gick han bort sig totalt vid en återgång, när han inte redde ut det så gick han en stor båge tillbaka i spåret och försökte igen och då fixade han det. Precis så där som Pippen gjorde de få gånger han inte redde ut en svårighet, så himla smart beteende!!

Väntar fortfarande på att Strömsholm ska höra av sig. Hoppas vi snart får komma dit och kanske få svar på vad som felar Jözta och hur vi ska gå vidare!