SM i lydnad avgjordes ju förra helgen. Det ekipage som vann gjorde sin första lydnadsstart när jag och Ivar var och tävlade på Bro-Håbo BK, tror det var i april 2013? Och så vinner de SM lite drygt 1 år senare, *respekt* för en otrolig prestation & GRATTIS till SM-titeln smiley
http://www.hundsm.se/

Jözta har fått en operationstid nu, känns olustigt på nåt sätt. Jag bävar nu för att efter operationen & när (om?) han inte blir bra så kommer utlåtandet att vara att operationen misslyckades & då kommer *man* inte vilja gå vidare utan bara konstatera att man gjort vad man kunnat – när han hela tiden har nått fel i bogen. Hoppas innerligt att min intuition har fel denna gång, brukar aldrig ha fel när det gäller mina dogz – men denna gång har jag gärna fel!! Frågan är bara vart man vänder sig då?! Finns väl inget bättre ställe än Strömsholm?

Jözta mår iaf hur bra som helst, kroppsligt alltså mentalt är det ju katastrof – stackars hund smiley Han som älskar att springa, och så får han bara gå i koppel. Spåra får han göra varje dag men kroppen behöver ju sitt oxå. Han haltar ingenting men det är ju tack vare att han går i koppel gissar jag?