17 dagar kvar!!! smiley *alla* på TV tjatar om hur mörk november är?! Så mörkt som det är just nu har det inte varit någonsin tidigare detta år, och mörkare ska det bli. December är ju den mörkaste tiden på året. Det blir mörkare varje dag som går nu dessa 17 dagar, sen står det *still* några dagar men sen så börjar ljuset komma åter igen. Bara vi kommer in i januari så kommer vi att se skillnad på eftermiddagarna smiley

Mörkret gör inte mig något negativt längre eftersom jag har mina *strategier* för att hantera det. Jag tycker vi har underbara dagar oavsett hur korta de är, alla dagar utan snö är ju bra dagar smiley Sen är det så fantastiska solnedgångar varje dag nu, himlen brinner i rosa och röda nyanser och även pastellblått mm. Helt fantastiskt att få uppleva dessa solnedgångar varje dag! Vissa eftermiddagar när jag är på skogen när solen går ner blir jag sittande en lång stund och bara *tankar* energi av naturens egna skådespel.

Dogzen har haft 2 vilodagar, måndag och tisdag, så idag på spåren var de laddade. OMG vad Jözta är *stark* nu, jag har fullt sjå att hålla mig på fötterna när jag går spåret med honom. Gissningsvis beror det på att det blir så lite spår nu för tiden, 2-3 i veckan är allt jag hinner med nu. MEN det känns ok för dom att ha en lite lugnare period oxå, jag ska ju bara jobba 2 dagar till och sen blir det massor av träning med dom!