Kylan håller i sig! -21 grader igår kväll när jag var ute med dom sista gången strax efter 23.30 och i morse när vi var ute var det -23. Inga svårigheter att hålla sig för skratt alltså smiley

Det varierar en del med kylan. Som i fredagsmorse när jag skulle hämta upp L i stan innan vi skulle till Östhammar så var det -18 här hemma och då endast -10 i stan. I Östhammar när vi kom fram dit var det -13.

Det ska bli *varmare* i veckan som kommer, håller tummarna då oxå för att den eländiga snön försvinner så man slipper se den! Nu vill jag ha barmark så det går att spåra, måste ligga i nu med Jözta så vi kan starta lägre till våren.

Måste träna mycket platsliggning med skott, övriga moment känns på G och borde kunna funka med lite mer träning. Pga min klantighet när Jözta var liten så blev han ju skottberörd, som tur är så verkar det som om det löst sig efter mycket träning. Iaf förra året kunde han ligga plats med skott. MEN jag ska ju ut på 50m och det längsta jag gått ut är ca 25-30m gissar jag så det är ju en del kvar där att göra. Om övriga moment går bra så kan man ju skippa platsliggningen men det är ju bra att ha det ändå. Sen har jag megaångest över framåtsändande, ska jag träna rutan nu under vintern eller framåtsändande? Vill inte träna de samtidigt, och nu med den här ångesten så blir inget av det tränat smiley

Jag skulle ju vilja ta LPI under vintern/våren om det går, och kanske LPII efter det? MEN då kan jag ju inte träna framåtsändande. Jag prioriterar ju brukset för det tycker jag är roligast, men *titlar* är ju kul att få i hunddata oxå smiley Iofs kan vi köra lydnadsklass II nästa vintern/vår.

När det gäller söket vet jag inte hur jag ska göra?! Byta tillbaka till skallmarkering blir det nog iaf för att *spara* på honom. Med rullmarkering ska han ju springa mycket mer = ökad risk för skador.

fotot: malledåren – en som verkligen gillar snö och kyla smiley