https://www.youtube-nocookie.com/embed/U3-1-ifRcc0
Trots att vi fått drygt 50 cm snö under helgen så har jag inte brutit ihop. Armarna och ryggen är totalt kaputt känns det som, sh-t vad ont jag har överallt. MEN jag kämpar på med mina D-vitaminer och affirmationer smiley

Jag fuskar inte med traktor eller snöslunga, utan skottar allt för hand. Ca 50 meter lång uppfart * 2,5 bred + gårdsplanen så det går att parkera vända bilar/träna hundar. En yta på ca 20 * 30 meter skottar jag för hand på gården.

Varje dm snö tar mig ca 4 timmar att skotta bort, när det är *lätt* snö vill säga. Den här helgen har det bara varit blötsnö (och tur är väl det för annars skulle det ju vara närmare metern med snö!!) och blötsnö tar mycket längre att skotta. Det är ju mycket tyngre och tar därför längre tid.

Vilka pass det har blivit hela helgen. Att pulsa runt täkten (ca 6km) har tagit mig ca 2 timmar och det brukar jag fixa på ca 50 min när jag *powerwalkar*. Så rejäla benpass har det blivit flera gånger om dagen. Lägg därtill arm- och ryggpassen tack vare snöskottningen så fattar ju vem som helst att min kropp är helt slut. Har skottat snö drygt 15 timmar under helgen. Helt sjukt!! Skottade 4 timmar i sträck igår med början på morgonen, sen på natten när vi kom hem så var det bara att skotta flera timmar igen för då hade allt snöat igen! Skottade flera timmar idag på förmiddagen och har precis kommit in efter att ha skottat en vända igen. Är inte klar men nu orkar min kropp inte mer, utan den skriker efter VILA.

Det kräksnöar fortfarande, förhoppningsvis ska det sluta i morgon!

Var ju söderut en sväng igår och så snart man körde över Dalälven så var det knappt nån snö alls!! Lika idag när jag var till ridhuset i Hille (norr om Gävle) så var det mycket mindre snö, en enorm skillnad på plogvallarna! Gissar att ju närmare havet desto mindre snö.

Träningen med Jözta har iaf gått bra, snöande till trots! Vi jobbar vidare med framförgående och kryp, finns en hel del kvar att göra på krypet innan det är *betygsmässigt* – det är bara att kämpa på med det så blir det nog bra vad det lider. Practice makes perfect som bekant smiley

Filmerna: Ivar hjälper till med snöröjningen på olika sätt.

https://www.youtube-nocookie.com/embed/TvPDXdsnqq8