https://www.youtube-nocookie.com/embed/zAH8kpr5d5kRedan fredag, det var ju nyss helg lixom smiley

Min rygg mår inte bra. Det började i samband med snöskottning för någon månad sen och därefter har den inte blivit helt bra. Tror inte det är muskulärt eftersom den är helt bra i vila & sen när jag rör mig blir det successivt värre och värre. Jag klarar inte att gå längre än ca 3 km med dogzen nu och då är minst 2700m en riktig plåga. Nåväl, man ska inte gnälla – det skulle kunna vara mycket värre!

Som tur är så har jag *änglar* runt mig som kan rycka in smiley har fått hjälp att spåra med grabbarna som syns i filmerna. TACK för det!! Jag kan gå och lägga ut spår eftersom jag då kan gå i min egen takt, men det är ett *helvete* att hålla linan när nån av mina *dårhundar* spårar.

Förutom spår har det blivit lydnadsträning. I onsdags hade vi sån tur att få skott igen på platsliggningen & satan vad stabil min huliganunge är. Så himla nöjd med honom, andra platsliggningen någonsin med skott och jag kan *redan* stå på 50m och han ligger hur fint som helst. Vapnet *klickade* en del så då vände han sig om några gånger och kollade på skytten, men annars låg han superfint – skotten brydde han sig inte alls om.

Körde även en (kort) budföring med skott. Ca 1 år sen han sprang budföring (pga skadan/operationen/rehab) & premiär med skott, men han gick som tåget min underbara huliganunge. Det är *relativt* stora problem att få iväg honom från mottagaren dock, så där har vi lite jobb att göra innan det blir betygsmässigt. MEN det är ju ett LYX-problem i detta moment smiley
https://www.youtube-nocookie.com/embed/h88XZzZ2L4M