(OBS!! som vanligt så sk-ter jag i Jante. Jante är för *små* avundsjuka och missunsamma människor som inte unnar andra glädje & inte en sån människa jag vill vara smiley OCH som vanligt är det valfritt att läsa här )

Fy fan vad jag älskar min underbara huliganunge. Och idag har jag svikit honom rejält. Något jag aldrig någonsin kommer göra om!

Var ju iväg och startade lägre spår idag med Jözta. Han gjorde superfint upptag, slog ett par gånger i första vinkeln men gick sen iväg väldigt stark och målmedveten som vanligt. Efter att han spårat ca 300 m utan att han tagit någon pinne & jag tyckte spåret gick åt *fel* håll så bröt jag honom. Jag var rädd att vi skulle komma in i någon annans spår och jag ville inte förstöra för någon. Med tanke på vart 1an och 2an fick parkera så kände jag att snart är vi på deras påsläpp. När jag kom tillbaka fick jag höra att Jözta var helt rätt, de andra spåren gick på andra sidan stora vägen. SUCK! Kommer aldrig svika min hund så igen, någonsin, ever.
Fy fan vad jag skäms smiley smiley

Frågade om jag fick köra budföring och lydnad ändå och det fick vi smiley

Jözta sprang budföringen superfint, tittade till på skytten innan denne sköt men ingen tvekan alls. Jag viftade lite med lillfingret vid ingången så fick dk av ena domaren.

Lydnaden gick han superfint, nollade läggandet – men resten shit vad fint han gjorde det. Den ena domaren sa att hon hade aldrig sett sånt fint framförgående eller kryp tidigare – kul smiley

Skriver betyg nedan:

Spårupptag 10-10
Spår BRYTER
Budföring 10-9.5

Linförighet 10-10
Framförgående 10-10
Läggande 0-0
Inkallning 10-10 (jippi han la sig inte när jag gick ut)
Kryp 10-10
Apport 8-8.5 omtag
Hopp 10-10

Fick inte lägga platsen, så jag la honom på sidan. Platsen är han ju stabil på så den borde varit 10-10 så då hade vi fått ihop 271,25 på lydnaden UTAN LÄGGANDE. Så j-vla nöjd med honom och det känns som jag fått kvitto på att fortsätta träna honom på det sätt jag gör!