https://www.youtube-nocookie.com/embed/h_MDgJo5zzcJag säger som Winnerbäck just nu, “jag får lixom ingen ordning på mitt liv ….” – allt är en enda stor röra känns det som smiley

Idag lyckades jag t o m missa att jag skulle till hundsimmet. Det är inte likt mig att missa sånt jag bokar in.

Har haft, och har fortfarande, strul med mina mobiler (där jag har kalendern). Min jobbmobil lyckades jag tappa i stengolvet så skärmen gick sönder, medans den var på lagning hade jag min gamla privata mobil som jobbmobil – men den gick inte/jag orkade inte synka den med jobbmejlen och kalendern så det jag skrev i den kalendern synkades inte till min “ordinarie” kalender. Min nya mobil, hittar jag inte koden till simkortet så den går inte att använda just nu så vad som står i den kalendern har jag ingen aning om. SUCK, köper en mobil för nästan 4k och sen går den inte att använda smiley

Massor att göra på jobbet & hemma & med hundarna. Måste hinna spåra i princip varje dag. Känns som jag bara stressar hit och dit. Åkte ut till Skutskär häromdagen för att vara med på deras skotträning, pga vägarbete missade jag tiden – som tur var visade det sig att de inte hade skjutit pga funktionärsmöte inför lördagens tävlingar.

Hinner inte träna nån lydnad alls med Jözta nästan, suck skulle behöva träna massor! En platsliggning med skott har det blivit denna vecka iaf, igår på klubben – första sen tävlingen. Han låg som en sten som vanligt min fina & underbara huliganunge.

MEN vad f*n spelar ovanstående för roll egentligen? FUCK CANCER. Två små flickor, 9 och 6 år, har förlorat sin mamma. En mamma som inte ens fick fylla 40 år. VARFÖR?