Har haft världens underbaraste helg igen smiley

I lördags morse var det 7 plusgrader och i går morse 10 plusgrader! Hur underbart som helst. Det har även regnat och blåst en del & jag älskar höst-/vinterstormar!

Långa spår har det blivit för grabbarna både lördag och söndag, med långa liggtider. De har spårat superfint i den kraftiga vinden. Agnes har fått leta godis bara, känns som hon är nöjd med det. När det är såna här dagar med *oväder* tror jag hon lika gärna skulle ligga under filten i soffan dygnet runt smiley

Igår söndag var jag något seg på morgonen, blev lite sent på lördagen omss smiley Men förutom spårandet så tränade jag ett par korta pass lydnad oxå, superfint engagemang av alla dogz (inklusive Agnes som fick träna inomhus). Har ju anmält Jözta till tävling och då måste jag börja träna, jag funkar ju lite så vad gäller lydnaden: tränar nästan bara när vi anmält till tävling smiley Finns en hel del att jobba på, ev att jag försöker byta hund till Ivar på tävlingen eftersom rutan och fjärren känns mer på g med honom. Samtidigt är de andra momenten stabilare med Jözta. Äsch, får jag inte till det är det ju bara att stryka sig. Tävlingar finns det ju gott om nästa år oxå!

Nedräkning pågår, endast 5 arbetsdagar kvar nu smiley

bilden: Agnes och Jözta kommunicerar, januari 2015