Ännu en underbar ledig dag att lägga till handlingarna. Jag märker att min plan inte håller tyvärr, eller inte tyvärr kanske – det är bara att konstatera att den inte håller. Ser det mer som om det var en *vision* när jag i ledigheten planerade att träna 3 lydnadspass per dag med Jözta. Facit så här långt är 1 lydnadspass per dag, MEN vilka pass sen!

Supernöjd med min fina huliganunge, så lite träning och så duktig redan! Kvalité framför kvantitet. Han älskar att träna med sin mami och är som en svamp, suger i sig alla nya övningar med stor glädje och lite väl mycket intensitet smiley

Jözta går ju lixom alltid all in när han ska göra något, och så här i början med nya färdigheter ser jag ett värde i att han ska ta det lite lugnare emellanåt. Idag var han superduktig, läggande funkade klockrent – t o m framföringen var helt ok! Rutan funkade super, inget ljud och galopp ut och stannade direkt på mitt kommando – och förblev stående!! Tjoho, jag ropar inte hej ännu men visst är det på G absolut!

Alla fick spåra idag oxå, superfint arbete av alla. Grabarnas spår låg från strax efter 7 i morse och sen släppte jag på Ivar strax före 14, och Jözta strax efter halv 3. Agnes fick ett färskare spår på endast 50 min med godis och godisburkar.

Det är så lyxigt att få disponera dagen precis som jag vill, älskar att vara ledig och bara göra roliga saker i princip. Ger så himla mycket energi smiley

Nåddes oxå av sorgliga nyheter idag, en kille som varit sjuk en tid har somnat in smiley En påminnelse om att leva livet varje dag, gör det DU vill och prioritera det som DU mår bra av.

Fuck cancer smiley

https://www.youtube-nocookie.com/embed/kI0Zye_ewPE