Shit vilken underbar helg vi haft igen. Hela helgen inbokad med aktiviteter, många mil i bilen och många timmar i skogen. Hundträning (!!) båda dagarna, en del jobb och ett besök i huvudstaden är korta beskrivningen.

Tränade med M och H i lördags, utomhus. Jözta var helt galen. OMG vad vidrig han var! Gapade och levde om. Helt och hållet mitt fel att han var så het, har ju bara tränat 2 gånger tidigare i januari och båda dessa gånger i lokalen.

Idag tränade vi med N och M och Jözta var i mycket bättre sinnesstämning, MEN momenten gick sämre än igår. Vi fick tillbaka problemet med att läggande inte funkade + snett sitt på vänster halt + strul med rutan i början. Det var en rottistjej som tränade före oss och jisses vad *nosig* Jözta var där hon varit, och så brukar han aldrig vara. Jag gissar nära löp eller UVI ed. Han blev helt koko och okoncentrerad. Jag fick säga åt honom på *skarpen* för att komma igenom och förbi hormonerna, superbra träning smiley Positivt idag var att han var *tyst* och inget skallande på inkallning eller hopp!

Jag vet ungefär vad vi måste lägga krut på och vad som är värt att lägga krut på. Måste försöka komma igång med mer regelbunden träning, 1 gång per vecka är minst 4 gånger för lite smiley